Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Om Oss

Ammeraal Beltech är ett världsledande företag inom process- och transportband. Inom alla industrier och inom logistiksektorn transporteras produkter och ofta bearbetas de under transporten. Många av de produkter ni ser och använder dagligen kan mycket väl ha kommit i kontakt med Ammeraal Beltechs transportband innan de kom till er.

 

Det beror på att vi är ett globalt företag, där våra produkter används överallt. Vi har dotterbolag i 26 länder och tack vare vårt världsomspännande distributionsnätverk, finns våra produkter i 150 länder världen över.

 

Vi har också 7 produktionsanläggningar och fler än 80 Ammeraal Beltech tillverkningsföretag nära våra kunder. Dessa tillhandahåller standard och skräddarsydda lösningar och de har ofta support dygnet runt.

 

Vårt huvudkontor ligger i Holland, men vi har ett nätverk av operativa företag över hela världen som utgör en kontaktpunkt för våra lokala kunder.

 

På varje lokalkontor arbetar våra representanter med varje kund för att hitta lösningar på deras specifika önskemål. Vår solida kombination av geografisk struktur, kunskap om marknadssegmenten och produkt management, utgör hela grunden för vår innovativa och serviceinriktade organisation.

 

2017 var Ammeraal Beltechs globala omsättning 385 miljoner Euro. Företaget har 2500 anställda. 
 


LATEST NEWS

** Ett världsledande företag inom process- och transportband **